Chandelier

I reaaally love this song. Sia’s voice is powerful as always. The girl in video, Maddie Ziegler, she did the dance perfectly as well. 10/10.

Read More

Play Me, I'm Yours

Seru yah, kalo bisa kayak gini. Just a stranger clingak-clinguk di stasiun atau airport, trus main piano, dan bisa bikin kagum semua orang yang ada di sana. Liat deh, full of awesomeness!

Read More

Boy Sopranos – Damai Bersamamu

Pertama kali denger mereka nyanyi itu di Kompas TV, sebenernya sampe sekarang juga selalu denger di Kompas TV sih. Kok kayaknya di stasiun TV lain kayak RCTI, SCTV, dsb, gitu jarang liat ya? Jadi Boy Sopranos ini ternyata adalah proyeknya Erwin & Gita Gutawa. Pantes aja warna dan teknik suaranya ngga sembarangan. Genre yang mereka…

Read More

The Man Who Can't Be Moved

Going back to the corner where I first saw you, Gonna camp in my sleeping bag I’m not gonna move, Got some words on cardboard got your picture in my hand, Saying if you see this girl can you tell her where I am, Some try to hand me money they don’t understand, I’m not,…

Read More

With or Without You

  See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I’ll wait for you Sleight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait without you With or without you With or without you Through the storm we reach the shore…

Read More